srpski english
Savremena poslovna edukacija

Najčešća pitanja - FAQ


1. Zašto in-house treninzi?

Naši klijenti se često pitaju: Zašto da edukujemo svoje zaposlene kad mogu da nas napuste?
Naš odgovor je: A šta ako ih ne edukujete, a oni vam ostanu?

2. Koliko koštaju treninzi?

Cene in-house treninga formiramo u odnosu na vaše konkretne potrebe, koristeći savremenu metodologiju, zasnovanu na najnovijim modelima poslovnog konsaltinga i edukacije.

3. Da li dajete popust na cene izvođenja?

U slučaju ostvarenja dugoročne saradnje sa kompanijom naručiocem (više od 10 izvedenih treninga), cena izvođenja ponudila bi se sa popustom od 10%.

4. Gde se in-house treninzi izvode?

Treninzi se održavaju (in-house) u prostoru obezbeđenom od strane kompanije koja naručuje poslovnu edukaciju. To može biti u njihovim prostorijama ili u odgovarajućem iznajmljenom prostoru.

5. Šta je potrebno obezbediti za izvođenje treninga?

Poslovna Znanja pripremiće neophodnu edukacionu infrastrukturu kao laptop kompjuter, projektor i platno, dok će kompanija naručilac obezbediti hranu i osveženja (vodu, kafu, sokove) za polaznike treninga.

6. Koliko traju pojedini treninzi?

Po predloženom planu i programu edukacije (planovi treninga u PDF formatu) u jednom radnom danu predviđeno je 7 školskih časova (3 X 1.5 sati + 1 X 45 min) ili 4 edukaciona modula.

7. Ko su naši predavači-treneri?

Naši predavači-treneri su aktivni profesionalci koji su većinom slobodni konsultanti (
freelance consultants) ili rade u vodećim kompanijama u Srbiji. Veštine, znanja i iskustva koja vam prenose oni redovno koriste u svakodnevnoj praksi.

8. Koliki je maksimalni broj učesnika?

Broj učesnika određuje kompanija naručilac treninga, s tim što je maksimalan broj polaznika po treningu ograničen na 20, da bi se obezbedio željeni kvalitet izvođenja poslovne edukacije.

9. Šta sa prevozom i smeštajem trenera?

Ukoliko se trening održava na udaljenosti većoj od 100 km od Beograda, ili je potrebno da treneri prenoće, naručilac će platiti troškove hotelskog smeštaja, kao i troškove prevoza za trenere.

10. Da li se dobija propratna dokumentacija o treningu?

Trening je propraćen odgovarajućom dokumentacijom, koja sadrži skriptu treninga, Power Point prezentacije kao i dodatne materijale, kako u štampanim, tako i u elektronskom formatu.(sa interaktivnog in-house treninga)


(interaktivni in-house trening u kompaniji Intermex)


Pogledajte Power Point prezentaciju usluga konsaltinga i edukacije Poslovnih Znanja (1.1 MB)Ako želite bolje poslovne rezultate, pozovite odmah, i u potpunosti računajte na nas!


SMS vizit karta

Preuzmite našu SMS vizit kartu, unesite svoj broj mobilnog telefona.

pozovite

 Kontaktirajte: info@poslovnaznanja.com  Pozovite: +381 63 60 80 26


  Pratite nas na društvenim mrežama:

Visit Us On Twitter Visit Us On Facebook Visit Us On Linkedin Visit Us On GooglePlus Visit Us On Pinterest Visit Us On Youtube Visit Us On Flickr Check Our Feed
0.02