srpski english
Savremena poslovna edukacija

O nama


Na našim treninzima uči se kroz aktivno učešće i međusobnu interakciju polaznika.

Poslovna Znanja nastala su kao rezultat novonastale potrebe u Srbiji za praktičnom i efikasnom poslovnom edukacijom menadžera i ljudi koji žele da za kratko vreme ovladaju osnovnim veštinama upravljanja i organizacije savremenog poslovanja.


(trening za kompaniju SBB Srpske Каblovske Mreže)


(trening za kompaniju VIP mobile Srbjia)

Koristimo model učenja kroz aktivnosti koje predstavlja obučavanje polaznika u korišćenju praktičnih poslovnih alata koji se odmah mogu koristiti na poslu ili na konkretnom projektu. Ovo iskustveno učenje kroz akciju omogućava polaznicima da primenjujući (već na treningu) teoriju, kreiraju osnovu (kroz povratnu spregu) za izgradnju potrebnih veština-znanja.

U odnosu na vaše specifične potrebe, naši edukatori će zajedno sa vašim menadžment timom, raditi na kreiranju i sprovođenju onih edukacionih programa koji će u vašoj firmi doprineti povećanju vašeg intelektualnog kapitala, poslovnih performansi, i profitabilnosti vašeg poslovanja.


(trening u kompaniji Intermex d.o.o.)


(trening u kompaniji Holcim Srbija)

Naši instruktori su aktivni profesionalci koji rade u vodećim kompanijama u Srbiji ili su priznati autoriteti u svojim oblastima. Suština je da veštine, znanja i iskustva koja vam prenose oni redovno koriste u svakodnevnoj praksi. Vi učite praktično, savremeno i relevantno znanje.

Power Point prezantacija usluga Poslovnih Znanja (1.2 MB)


SMS vizit karta

Preuzmite našu SMS vizit kartu, unesite svoj broj mobilnog telefona.

pozovite

 Kontaktirajte: info@poslovnaznanja.com  Pozovite: +381 63 60 80 26


  Pratite nas na društvenim mrežama:

Visit Us On Twitter Visit Us On Facebook Visit Us On Linkedin Visit Us On GooglePlus Visit Us On Pinterest Visit Us On Youtube Visit Us On Flickr Check Our Feed
0.02