srpski english
Savremena poslovna edukacija

Informacije o Prodajnoj akademiji Poslovnih Znanja


Šta je novo u pristupu prodajnoj edukaciji u Svetu i kod nas?

Sa razvojem globalnog tržišta i konkurentnosti danas je u Svetu fokus u prodaji (svega) sve više na razvijanju i održavanju kvalitetnih odnosa sa kupcima. Glavni cilj prodaje i kod nas u Srbiji nije više samo da kupac kupi, već ponovljena prodaja, da kupac stalno kupuje. Takođe postaje jako važno izgraditi lojalnost kupaca (da je spreman da vas preporuči prijateljima). To znači da se i pristup procesu prodaje i prodavanju menja, a samim tim i način kako se obavljaju treninzi prodaje.

Zašto danas prodaja pre svega znači prodaju poverenja?

Danas na zapadu, većina proizvoda dolazi sa garancijom vraćanja novca (money back guarantee). Ako im se proizvod ne sviđa kupci mogu da ga vrate, a onda vam brza prodaja, trikovi i manipulacija mnogo ne vrede, jer će vam sutra kad se osvesti kupac vratiti robu nazad. Do skora je i kod nas akcenat u prodaji bio na zatvaranju prodaje gde se kupac silom primorava na kupovinu. Međutim vremena se menjaju i domaći kupci postaju mnogo osetljiviji na pritisak. To znači da će i kod nas jedini način prodaje biti prodaja poverenja.

Zašto su pokrenuti treninzi prodaje Poslovna Znanja?

Posle dve godine iskustva u organizaciji in-house treninga, koučinga i konsultantskog rada u okviru projekta Poslovna znanja, agencije VEZA (www.veza.biz), odlučili smo da pokrenemo seriju otvorenih treninga. Odluka da se upravo prodaji posveti posebna pažnja donesena je na osnovu zahteva naših klijenata, anketa koje smo obavili u raznim organizacijama, kao i činjenice da naši treneri poseduju jedinstveno iskustvo u izvođenju prodajne edukacije (u zemlji i inostranstvu). Rešili smo da ovaj program obuka iz oblasti prodaje nazovemo “Prodajna Akademija

Šta je “Prodajna Akademija“ Poslovnih Znanja?

Do sada se prodajna edukacija kod nas uglavnom odvijala u vidu kratkih jednodnevnih treninga sa fokusom na motivaciju i jednostavne prodajne veštine. Prodajna Akademija je odgovor na potrebu da se i kod nas prodaji posveti mnogo veći značaj, a samim tim i u prodajnoj edukaciji ponudi široki spektar raznovrsnih prodajnih treninga. Trenutno u programu poslovne edukacije Poslovna Znanja (www.poslovnaznanja.com) na raspolaganju je šest dvodnevnih i tri jednodnevna in-house treninga. To znači da celokupan program prodajne edukacije traje punih 15 dana (7 školskih časova dnevno).

Šta se nudi na otvorenim treninzima “Prodajna Akademija“?

U okviru Prodajne Akademije u toku juna pripremljene su tri veoma aktuelne teme: uspostavljanje komunikacije i sistematski prodajni proces, veština prodajne prezentacije i pregovaranja i izgradnja kvalitetnih odnosa sa kupcima. Treninzi se mogu pohađati i pojedinačno, ali je najveća vrednost pohađati kompletan program (6 dana). Polaznici će imati priliku da steknu praktična znanja i veštine koja će im omogućiti da unaprede individualna umeća prodaje ali i da poboljšaju ukupne poslovne rezultate svojih kompanija (uz povećano zadovoljstvo i posvećenost svih koji su uključeni u rad sa kupcima).


Kome su namenjeni treninzi prodaje i odnosa sa kupcima u okviru Prodajne akademije? 

Svakome ko želi da unapredi veštine lične prodaje i izgradnje poverenja i lojalnosti svojih kupaca. Takođe ovi treninzi korisni su svima (ne samo prodavcima) jer se radi o komunikacionim veštinama uveravanja i uticanja koje su osnova uspeha u bilo čemu (poslovanju, pregovaranju, prezentiranju, međuljudskim odnosima ...), a posebno svim zaposlenima koji su u direktnom kontaktu sa kupcima i klijentima.

Po čemu ovakav pristup predstavlja novinu na našem tržištu?

Treninge izvode Marko Burazor i Miodrag Kostić po najsavremenijoj metodologiji prodaje po uzoru na svetske autoritete: David Sandler, Tony Robbins, Harvey Mackey, Dale Carnegi, Harry Beckwith, Tom Hopkins i Ron Martin. Treninzi se održavaju po principu interaktivnih radionica tako da se uče i uvežbavaju praktične prodajne veštine. Detaljnije informacije o treninzima i referencama trenera možete naći na www.prodati.biz. Na treninzima učestvuju i specijalni gosti predavači, vrhunski profesionalci-praktičari u svojim oblastima tako da polaznici stiču praktična znanja koja mogu odmah primeniti na poslu ili u životu.

Kada i gde se održavaju javni treninzi prodaje?

Treninzi se održavaju u ’Nesk WebArt Business Gym’, Prilaz 21, Zemun, Beograd, traju ukupno 6 dana.

 

Cena pojedinih jednodnevnih treninga je 12000 RSD


Cena kompletnog programa 6 jednodnevnih treninga je 60000 RSD


Kontakt osoba: Sonja Jovović, Account Manager, Nesk WebArt’s Business Gym

E-Mail: sonja.jovovic@neskwebart.com

SMS vizit karta

Preuzmite našu SMS vizit kartu, unesite svoj broj mobilnog telefona.

pozovite

 Kontaktirajte: info@poslovnaznanja.com  Pozovite: +381 63 60 80 26


  Pratite nas na društvenim mrežama:

Visit Us On Twitter Visit Us On Facebook Visit Us On Linkedin Visit Us On GooglePlus Visit Us On Pinterest Visit Us On Youtube Visit Us On Flickr Check Our Feed
0.02